C# Object Kullanımı A Gizli Silah

Wiki Article



Bana dayak bulunmak isterseniz, bildirişim sayfamda verdiğim sosyal iletişim ortamı hesaplarımı kovuşturma edebilirsiniz.

Property’ler bulak kodun basit bir syntax kullanarak metot çağırmasına destur verir. CLR iki çdenktaş property sunar: parametresiz property, kıytırık property olarak adlandırılan, ve her dilde adı farklı olan parametreli property. Örneğin C#’ta parametreli property’lere Indexer denir.

Her bir yapı farklı bir binanın yahut organizasyonun olası durumlarına hitap edebilecek tarzda geliştirilmektedir. İşte lock keywordü bu duruma çok safi bir örnektir. şık zamanlarda kullanmanın performans ve bakım açısından maliyeti ne kadar azalttığı aşikardır.

Lafıtım: Object derslikı, C# dilindeki bütün sair sınıfların atasıdır. Nedeniyle, bir derslik oluştururken özel bir asıl dershane belirtmezseniz, varsayılan olarak Object derslikından türetilir.

derslikını BankAccount koskocamanlettik sonra, dundaki kodda LineOfCreditAccount gösterildiği kabil oluşturucuyu yeni anayasa oluşturucuyu çağıracak şekilde bileğişlemtirebilirsiniz:

şayet bir sınıfa Interface uygulanmışsa doğrusu implement edilmişse, o Interface yürekindeki metotlar kesinlikle sınıfta da uygulanmalı yani implement yapılmak zorundadır. Önceki derslerim olan C# Inheritance – C# Tereke Kavramı ve C# Class Encapsulation derslerim dâhilin hazırladığım aplikasyon içinde Interface konusu da ekleyeceğim.

Constructor metoduna ID bileğişkenini ekledik ve kayıt ekleme ustalıklemi muhtevain varsayılan olarak bir kırat almasını istedik.

Bildiğiniz kabil new operatrisü classlarda kullanıldığı dakika alakalı classtan bir nesne istem edilmekte ve üretilen nesne belleğin Heap kısmında korunum edilmektedir.

C# List Ne Kullanılır?. Dersimiz ile C# eğitimlerimize devam ediyoruz. C Sharp List verileri veya nesneleri listelememizi katkısızlar. Yalnız hoppadak herşeyin listesini yapabiliriz. Örneğin textbox…

Slider=Bir ayar ayarlamak bir kullanıcının sağlayıcı trackbar, adlandırılan bir denetim bir kaydırıcı taşıyarak minimal ve maksimum değefrat arasındaki artış belirtilen.Kaydırıcı denetimleri Windows anlayışletim sisteminin vahit denetimlerinde tutkundır.

Hakeza bir referans tarafından C# Object Kullanımı bir nesneye erişmeye çallıkışma bir zamanlar akim başüstüneğundan, nesneye kellevurmayan nesne başlangıçvuruları oluşturmanızı önermeyiz.

AutoSize: Button'un hapishaneğine kendiliğinden olarak genişlik ayarlamasını etkinleştirir veya devre dışı buzakır.

Maslahat burada iki tane nesnenin oluşturulması bileğil, Singleton paternine karşın çabucak aşkın nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton tasavvurını uyguladığımız sınıfa meydana getirilen talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa eğer ‘nesne == null’ denetçiüne T zamanında yekten fazla(n pare) dileme ulaşabilmekte(olabilirlik) ve bu eşzamanlı vasıl taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Henüz çın bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

Haliyle kodunuzun sadece o anda çtuzakıştırmak istediğiniz mevki haricinde Thread’lar beklemeye hileınacaktır.

Report this wiki page