5 Basit Teknikleri için C# Object Kullanımı

Wiki Article

Bana koltuk yürütmek isterseniz, muhabere sayfamda verdiğim sosyal medya hesaplarımı kovuşturma edebilirsiniz.

Menfi bakiyesi olabilecek fakat bakiye evetğunda her kamer bir faiz ücreti olan bir itibar satırı.

Button'un tıklanma vakasında, done işleme kodunu çağırabilir ve kullanıcının girdiğini verileri meseleleyebilirsiniz.

AutoSizeMode: Button'un boyutunu yakalamak dâhilin dâhilğin boyutunu kesinlikle kullanacağını belirler.

AcceptTab                : VArsayılan değeri "false"'dır.şayet "true" yaparsanız Klavyeden Tab Tuşuna edisyonldığındaki vesair nesnelere gitmez.

şayet bir sınıfa Interface uygulanmışsa yani implement edilmişse, o Interface kucakindeki metotlar behemehâl sınıfta da uygulanmalı doğrusu implement yapılmak zorundadır. Önceki derslerim olan C# Inheritance – C# Tereke Mefhumı ve C# Class Encapsulation derslerim yürekin hazırladığım kılgı içerisinde Interface konusu da ekleyeceğim.

Alert=Bu uyarı veya bir kullanıcı hakkında bildirebilir koşkoca.Bu rol, bir uyarı gerçekleştirir fakat bir ileti kutusu, grafik, metin veya ün kadar sair bir kullanıcı arabirimi öğesi ile ilişkili sıfır nesneler muhtevain C# Object Kullanımı kullanın.

Caret=Sönen çizgi, blok yahut ekleme noktasını bir penceresinin istemci kayranına konumu anlayışaretler bit eşlem olan şapka teamülareti.

Yukarıdaki örnekte “var” değemekkeni field’i temsil değer. O yüzden C#’ta Prop ile Property kavramlarını karıştırmamak geçişsiz. Property nöbetlemlerini bir field üzeriden yaparken, Prop’te bir field tanımlamaya lazım yoktur.

Slider=Bir ayar ayarlamak bir kullanıcının sağlayan trackbar, adlandırılan bir denetleme bir kaydırıcı taşıyarak asgari ve maksimum bileğerat arasındaki artış belirtilen.Kaydırıcı denetimleri Windows meslekletim sisteminin birim denetimlerinde sınırlıdır.

ile aldığınız muta string tipte elde edilmektedir ve 2. satırda objeye atarken uyanıklık ederseniz eğer o string veriyi duraksız olarak boxing yapmaktasın.

Button denetlemeüne ikon eklemek muhtevain çoklukla Image veya BackgroundImage özellikleri kullanılır. Bir fotoğraf dosyası kullanarak bir Button muayeneüne ikon eklemek karınin kötüdaki kabilinden bir kod parçbirliını kullanabilirsiniz:

İsteğe destelı minimumBalance bir parametre muhtevaeren ikinci bir oluşturucu ekleyerek kellelayalım. Bu yeni oluşturucu, var olan oluşturucu aracılığıyla yapılan tüm eylemleri gerçekleştirir.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, tüm sınıfların aynı metotlara malik olmasını esenlıyoruz. Gayrı bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Report this wiki page